Onderwijsassistent

07.07.20
Ter versterking van ons team bij Speciaal Onderwijs locatie De Atlas in Dordrecht, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Onderwijsassistent. Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht groep 5/6

07.07.20
We zijn op zoek naar een leerkracht groep 5-6 die de uitdaging met ons aan wil gaan Het bericht leerkracht groep 5/6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Beleidsmedewerker HRM

07.07.20
Wij zoeken een Beleidsmedewerker HRM. Als vernieuwende strateeg ondersteun en adviseer je het College van Bestuur over de ontwikkeling, optimalisatie en uitvoering van het (strategisch) HRbeleid. Je werkt het strategisch beleidsplan uit in meerjarenbeleid. Dit meerjarenbeleid vertaal je naar jaarpla...
Deel bericht

Groepsleerkracht

07.07.20
De Archipel uit Amsterdam zoekt een Groepsleerkracht per 01-08-2020 Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor groep 1/2 voor een Montessorischool gezocht!

07.07.20
DIT IS WIJS uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht voor groep 1/2 voor een Montessorischool gezocht! per 1-8-2020 Het bericht Leerkracht voor groep 1/2 voor een Montessorischool gezocht! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar tijdelijke vervanging groep 1-2 en/of groep 5 bij SBO De Dijk

07.07.20
Ben jij de leraar die wij zoeken voor maximaal 3 dagen per week bij SBO De Dijk? Het bericht Leraar tijdelijke vervanging groep 1-2 en/of groep 5 bij SBO De Dijk verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Montessori groepsleerkracht

07.07.20
als extra groepsleerkracht samen met je bouwteam-collega's het onderwijs verzorgen in en buiten de groep Het bericht Montessori groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)