Leerkracht – 40 uur per week

07.08.20
Ben jij die Leerkracht met een groot aanpassingsvermogen die elk kind uniek vindt en zie jij daar de uitdaging in, dan hebben wij per direct voor jou ruimte op onze locatie Bergse Veldschool in Rotterdam! Het bericht Leerkracht – 40 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht – 32 tot 40 uur per week

07.08.20
Ben jij die enthousiaste leerkracht die elk kind uniek vindt en zie jij daar de uitdaging in, dan zij wij op zoek naar jou op onze locatie Op Maat in Alphen a/d Rijn! Het bericht Leerkracht – 32 tot 40 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Recruiter Zorg en Onderwijs – 24 uur per week

07.08.20
Ben jij nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen? Kijk jij iemand het liefst in de ogen aan of pak je de telefoon? Gaat jouw hart sneller kloppen van het Sociaal Domein en wil je daar als Recruiter (in)direct je steentje aan bijdragen door onze organisatie te voorzien van Topsporters in onze Onder...
Deel bericht

Sprankelende leerkracht groep 1/2 (vervanging)

07.08.20
Sprankelende leerkracht groep 1/2 gezocht voor vervanging zwangerschapsverlof Het bericht Sprankelende leerkracht groep 1/2 (vervanging) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)