Adjunct-directeur(en) voor onze scholen

05.09.20
Stichting Biezonderwijs uit Tilburg zoekt een Adjunct-directeur(en) voor onze scholen per z.s.m. Het bericht Adjunct-directeur(en) voor onze scholen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

een bouwcoördinator van de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2

05.09.20
WIj zijn op zoek naar een bouwcoördinator voor de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2 Het bericht een bouwcoördinator van de onderbouw (groep 1-4) met lesgevende taken in groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

05.09.20
Kindcentrum Raam in Uden zoekt een leerkracht groep 6 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten voor onze Invalpool

05.09.20
Stichting Sarkon uit Den Helder zoekt een Leerkrachten voor onze Invalpool per Het bericht Leerkrachten voor onze Invalpool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,9) onderbouw in Amsterdam

05.09.20
Voor de 7e Montessorischool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij een fijne leerkracht voor de onderbouw. Het betreft een zwangerschapsvervanging van de herfst- tot de meivakantie (april 2021). Het bericht Tijdelijke Montessori leerkracht (WTF 0,9) onderbouw in Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Ba...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)