Gave uitdaging in midden- & bovenbouw

27.10.21
IKC De Aquamarijn heeft met ingang van 1 januari 2022 een gave uitdaging in midden- & bovenbouw (1.0 FTE) Het bericht Gave uitdaging in midden- & bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met management ondersteunende rol

27.10.21
Een rol als management assistent én het managen van jouw klas, dat is voor jou de ideale combinatie. Jij ondersteunt de directeur en neemt zelfstandig projecten onder jouw hoede, zoals het verkleinen van de onderwijsachterstanden. Schakelen met de IB'er hoort daar natuurlijk ook bij, dat vind ...
Deel bericht

Adjunct-directeur

27.10.21
Bij ISNO Yunus Emre zijn we op zoek naar inspirerende en analytische adjunct-directeuren die samen met ons het onderwijs aan de kinderen willen vormgeven, door in een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs te werken aan de ontwikkelgerichtheid van onze school. Het bericht...
Deel bericht

Kwaliteitsmanager

27.10.21
ISNO Yunus Emre uit Den Haag zoekt een Kwaliteitsmanager per zsm Het bericht Kwaliteitsmanager verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 0-1

27.10.21
Groepsleerkracht Groep 0-1 WTF 1,0 Het bericht Leerkracht groep 0-1 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderbouw leerkracht

27.10.21
Vacature onderbouw leerkracht montessori-onderwijs Het bericht Onderbouw leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht gym (3 dagen per week)

27.10.21
Wij zoeken een positieve, energieke vakleerkracht gym Het bericht Vakleerkracht gym (3 dagen per week) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)