Betrokken groep 8 leerkracht (wtf 0,4-0,8)

19.01.22
Wil je echt het verschil maken in het leven van kinderen? Obs De Dapper zoekt een betrokken leerkracht voor groep 8 (wtf 0,4-0,8). Het bericht Betrokken groep 8 leerkracht (wtf 0,4-0,8) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie

19.01.22
Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie Het bericht Onderwijs assistent horeca, bakken en recreatie verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Stamgroepleider

19.01.22
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega/ stamgroepleider die ons fantastische team, op de enige Jenaplanschool van Almere, komt versterken! Het bericht Stamgroepleider verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht gym

19.01.22
Onze jeugd laten bewegen, dat vind jij belangrijk! Het bericht Vakleerkracht gym verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar onder- midden en bovenbouw

19.01.22
Onze school groeit! Wil jij hier deel van uitmaken, reageer dan snel! Welkom in onze team! Samen maken we onderwijs, samen vieren we onderwijs! Het bericht Leraar onder- midden en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Adjunct-directeur ’t Palet Holy

19.01.22
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Adjunct-directeur 't Palet Holy per per direct Het bericht Adjunct-directeur ’t Palet Holy verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Docent HBR

19.01.22
Docent horeca, bakken en recreatie Het bericht Docent HBR verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkrachten / co-teachers

19.01.22
Wij zijn op zoek naar leerkrachten en co-teachers voor verschillende groepen in onze gezellige school Het bericht Groepsleerkrachten / co-teachers verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Het Avontuur

19.01.22
Het Avontuur uit Hagestein zoekt een Leerkracht Het Avontuur per 01-01-2022 of zo spoedig mogelijk daarna Het bericht Leerkracht Het Avontuur verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent – Groepsassistent Basisonderwijs

19.01.22
Als groepsassistent / onderwijsassistent word je in het schooljaar 2021/2022 ingezet in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs. Je gaat onder andere aan de slag met leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning. Het bericht Onderwijsassistent – Groepsassistent Basisonderwijs verscheen ee...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)