Groepsleerkracht

21.06.22
Op basisschool De Zonnebloem zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze instroomgroep. Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Cover teacher

21.06.22
International School of The Hague Primary uit Den Haag zoekt een Cover teacher per 2022-08-01 Het bericht Cover teacher verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste gymleerkracht (3 dagen per week)

21.06.22
Werken als vakleerkracht gym op een kleine en dynamische school ? Reageer dan snel ! Het bericht Enthousiaste gymleerkracht (3 dagen per week) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 2

21.06.22
Voor de School met de Bijbel Oene zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht, groep 2. Het bericht Groepsleerkracht groep 2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7

21.06.22
Wil jij werken op een Daltonschool? Geef jij kinderen het vertrouwen eigen keuzes te maken in hun leerproces? En wil je werken in een team waarin teamleren vanzelfsprekend is? Dan is de Windroos ‘the place to be’! Het bericht Leerkracht groep 7 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Voorschoolleidster

21.06.22
Voor onze uitstekende Peuterspeelzaal Baloe zoeken wij een gemotiveerde voorschoolleidster Het bericht Voorschoolleidster verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)