Accounthouder

14.09.22
Als accounthouder zorg je ervoor dat de uitvoering van het programma georganiseerd verloopt. Je focus ligt op de kwaliteit van uitvoering, de begeleiding van vakdocenten en assistenten en de samenwerking met de scholen. Je bent het eerste aanspreekpunt van de schooldirectie voor het evalueren van de...
Deel bericht

leerkracht basisonderwijs bovenbouw

14.09.22
leerkracht basisonderwijs bovenbouw Het bericht leerkracht basisonderwijs bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1/2/3

14.09.22
Gezocht! Leerkracht onderbouw Het bericht Leerkracht groep 1/2/3 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 2

14.09.22
Basisschool De Triangel in Rouveen in op zoek naar een (tijdelijke) groepsleerkracht, groep 2. Het bericht Groepsleerkracht groep 2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Herintreder groepsleerkracht

14.09.22
Almeerse Scholen Groep* uit Almere zoekt een Herintreder groepsleerkracht per z.s.m. Het bericht Herintreder groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht De Rank

14.09.22
SCOPE scholengroep (Primair Onderwijs) uit Alphen aan den Rijn zoekt een Leerkracht De Rank per 1 januari 2023 Het bericht Leerkracht De Rank verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3

14.09.22
Ben jij die dijk van een groep 3 leerkracht? Het bericht Leerkracht groep 3 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht vaste vervanger

14.09.22
Leerkracht vaste vervanger midden en bovenbouw Het bericht Leerkracht vaste vervanger verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)