Mbo’ers zijn het zat en richten zelf een studentenvereniging op: ‘Worden geweigerd bij cafés’

21.05.22
Tijdens het stappen komen ze moeilijker Utrechtse kroegen binnen, ze hebben het gevoel dat mbo’ers niet als échte studenten worden gezien en missen de samenhorigheid. En dus besloot een groep mbo’ers het heft in eigen handen te nemen en de eerste Utrechtse mbo-studentenvereniging op te richten: Referendum Sanctum Hollandicus Vereniging Utrecht (R.S.H.V.).
Deel bericht

Gratis webinar circulair bouwen in het beroeps- en hoger onderwijs

21.05.22
Circulair bouwen levert, net als de energietransitie, een cruciale bijdrage aan het behalen van onze klimaatdoelstellingen. Het biedt tal van creatieve oplossingen om een comfortabel gebouw te ontwikkelen met gesloten kringlopen van energie, water, afval en materialen. De kernvraag is 'Wanneer bouwen we écht circulair'?
Deel bericht

WordPress-websites scholen kwetsbaar door backdoor in plug-in

21.05.22
Onderzoekers hebben in een plug-in voor schoolwebsites die op WordPress draaien een backdoor ontdekt waardoor de betreffende site volledig is over te nemen. De leverancier weet niet wanneer de backdoor aan de code is toegevoegd en op welke manier. Scholen worden opgeroepen om meteen naar de meest recente versie (9.9.7) van "The School Management Pro" plug-in van softwarebedrijf Weblizar te updaten.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)