Opinie | De 1,5 meterschool is hét antwoord op dilemma

28.01.21
Wij, D66'ers, leraren, onderwijsexperts en ouders vanuit het hele land, doen deze dringende oproep aan de minister-president, minister Slob en het OMT: geef schoolleiders, leraren en leerlingen de ruimte voor de 1,5 meterbasisschool.
Deel bericht

NJi bespreekt overname Stapprogramma's met Bereslim

28.01.21
Het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) is in verregaande gesprekken met Bereslim over de overname van de programma's Instapje, Opstapje, Opstap en VVE Thuis. Deze gezinsgerichte programma's zijn waardevol voor jonge kinderen en hun ouders in Nederland.
Deel bericht

Kinderen bellen vaker over emotionele problemen dan tijdens eerste lockdown

28.01.21
Kinderen bellen tijdens de huidige lockdown aanzienlijk meer over emotionele problemen dan tijdens de eerste, meldt de Kindertelefoon op basis van onderzoek. Het aantal gesprekken over onder meer depressie nam afgelopen maand met 21 procent toe ten opzichte van de eerste lockdown.
Deel bericht

Inwoonster van Havelte zet posteractie op om waardering te tonen voor leerlingen

28.01.21
Djamie Hillekens is een actie gestart om kinderen die in deze coronatijd aangewezen zijn op thuisonderwijs, in het zonnetje te zetten. De inwoonster van Havelte die werkt binnen het speciaal basisonderwijs in Hoogeveen, heeft daarom een posteractie bedacht die ondertussen door collega’s van Groningen tot Maastricht wordt opgepikt.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)