Dekker: ‘Wees trotser en kom niet iedere week met een nieuwe financiële claim’

16.06.17
Hij had onlangs in het veelbesproken Kamerdebat over werkdruk beter op zijn woorden moeten letten. Dat gaf demissionair staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) toe in zijn toespraak op het PO-Raad congres ‘Kleurrijk in onderwijs’. Maar dat neemt niet weg dat hij aan de meeste wensen van de se...
Deel bericht

Migrantenkind krijgt zelden diagnose dyslexie

16.06.17
Kinderen met een migratieachtergrond in Amsterdam krijgen zelden de diagnose dyslexie, Nederlandse kinderen juist opvallend veel.
Deel bericht

De Week Tegen Pesten 18 t/m 22 september 2017

16.06.17
De Week Tegen Pesten (18 t/m 22 september 2017) gaat dit jaar over online pesten. In deze week helpen we leraren met tips en tools voor het aanpakken en voorkomen van online pesten. Samenwerking met ouders, het team en de leerlingen is daarbij onmisbaar. Online pesten. Pak ’t samen aan!
Deel bericht

‘Mediawijsheid hoort thuis in kerndoelen’

16.06.17
Mediawijsheid moet in de kerndoelen van het onderwijs. Dat vindt bijzonder hoogleraar mediaopvoeding Peter Nikken van de Erasmus Universiteit.
Deel bericht

Schoolproject 12-jarige gaat viral

16.06.17
De 12-jarige Senne uit Vianen heeft een machine gemaakt die veel waardering oogst op sociale media. Voor een schoolproject maakte hij een robot die in enkele seconden de beroemde rubik's cube op kan lossen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)