Motorrijders steken gepest jongetje hart onder de riem met escorte naar school

08.08.17
De eerste schooldag is altijd spannend, maar de 11-jarige Amerikaanse Phil Mick had écht geen zin om aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Hij werd vorig jaar zo gepest door zijn klasgenoten dat de moed hem in de schoenen was gezonken. Maar dat was buiten vijftig motorrijders gerekend, die besloten om Phil op indrukwekkende wijze af te zetten bij de school.
Deel bericht

Zo voorkom je een tabletnek en gameboyrug bij kinderen

08.08.17
Houdingexperts maken zich zorgen over toenemende rug- en nekklachten van basisschoolkinderen, schrijft het AD vandaag. Kinderen hangen onderuit op hun stoel, hebben een te hoge of te lage tafel of komen niet met hun voeten op de grond. We vroegen fysiotherapeut Marlous Kelderman om tips voor kinderen om ze een betere houding te leren.
Deel bericht

Training IBP voor medewerkers in het primair- en voortgezet onderwijs

08.08.17
Training informatiebeveiliging en privacy (IBP) volgen? Kennisnet biedt een praktische training om bewustwording rond IBP te vergroten.
Deel bericht

Scholen, let op voor tabletnek bij kinderen

08.08.17
Veel leerlingen op de bassischool hangen onderuit op hun stoel of zitten achter een te hoge of juist te lage tafel. Daardoor groeit het aantal kinderen met rug- en nekklachten. Houdingexperts slaan alarm.
Deel bericht

Sanoma stopt met Naar School

08.08.17
Sanoma stopt per direct met de printuitgave van het magazine Naar School, een spin-off van maandblad Ouders van Nu. Het nummer dat nu in de winkels ligt, is het laatste. Het blad, dat vijf keer per jaar verscheen, werd in 2015 gelanceerd voor ouders van schoolgaande kinderen, en won dat jaar de Mercur voor Lancering van het Jaar.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)