Leraren boos om 'politiek spel' rond salaris, nieuwe actie aangekondigd

11.08.17
De spanning in het demissionair kabinet stijgt. VVD en PvdA botsen over het verhogen van de lerarensalarissen in de begroting van volgend jaar. Lerarencollectief PO in Actie vindt dat er een 'politiek spel' wordt gespeeld en kondigt voor dit najaar een nieuwe stakingsactie aan.
Deel bericht

Elke Friese basisschool start nieuw jaar met robot

11.08.17
Alle 415 basisscholen in Friesland krijgen in het nieuwe schooljaar een robot. De eerste serie wordt 6 september ingepakt en verstuurd.
Deel bericht

Salarisverhoging voor basisschoolleraren - PvdA: VVD neigt juist in onze richting

11.08.17
De PvdA is niet bang vlak voor de eindstreep in een kabinetscrisis te belanden door salarisverhoging voor basisschoolleraren te forceren. De sociaaldemocraten lezen in de harde woorden van coalitiepartner VVD juist dat die partij inmiddels ook voelt voor meer geld voor het basisonderwijs.
Deel bericht

Lily (11) en Howick (12) met uitzetting bedreigd

11.08.17
Een delegatie van basisschool ’t Anker uit de Amersfoortse wijk Soesterkwartier voert morgen in Den Haag met Defence for Children actie tegen de uitzetting van de 11-jarige Lily en haar broertje Howick (12) naar Armenië.
Deel bericht

Uitreiking Cinekid Media Awards op 25 oktober 2017

11.08.17
Op 25 oktober 2017 worden tijdens het 31ste Cinekid Festival voor het eerst de Cinekid Media Awards uitgereikt. De mogelijkheid om media voor de verschillende categorieën in te zenden, is inmiddels van start gegaan. De deadline voor aanmeldingen is 15 september.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)