Advies om bijziend kind te voorkomen: weg van telefoon en naar buiten

13.12.17
Steeds meer kinderen worden bijziend en dreigen in toekomst slechtziend of zelfs praktisch blind te worden. Daarvoor waarschuwt Caroline Klaver, hoogleraar oogheelkunde aan het Rotterdamse Erasmus Medisch Centrum.
Deel bericht

Cao-tafel uitgebreid met PO in Actie

13.12.17
Vakbonden AOb, CNVO, FvOv, AVS, PO in Actie en sectororganisatie PO-Raad bereiden zich voor op de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het primair onderwijs. Dat hebben de cao-partners woensdag 13 december besloten. PO in Actie is daarmee formeel verwelkomd als nieuwe speler aan de onderhandelingstafel.
Deel bericht

Vlogger Ties lanceert game Wheelie Pop

13.12.17
Al fietsend race je door weilanden, over wegen door de stad en zelfs over de lopende band in de smartphonefabriek. Intussen ontwijk je obstakels en probeer je appjes en telefoontjes te negeren.
Deel bericht

OUDERSinACTIE komt in geweer tegen stakingen

13.12.17
OUDERSinACTIE komt in verzet tegen stakingen in het primair onderwijs. De nieuwe oudergroep heeft een petitie online gezet.
Deel bericht

Eén keer per jaar vragenuurtje voor kinderen

13.12.17
Er is over gepraat en nu is het zeker: er komt een speciaal vragenuurtje voor kinderen in de Tweede Kamer. In dat uurtje mogen kinderen vragen stellen aan politici.
Deel bericht

Minder steun voor staking

13.12.17
Veel ouders van basisschoolleerlingen vinden het onzin dat onderwijzers nog meer gaan staken. Maar de actievoerders blijven meer geld eisen van minister Slob (Onderwijs). Als hij die eisen niet inwilligt, volgen er nieuwe acties, zo kondigden zij aan.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)