Meer aandacht nodig voor misbruikte jongens

14.10.19
Jongens die seksueel worden misbruikt moeten beter worden geholpen. Dat zeggen organisaties die zich inzetten voor mensen die seksueel misbruik hebben meegemaakt, tegen het NOS Jeugdjournaal.
Deel bericht

Later als ik Groot ben... Aflevering Luana Juffrouw basisschool RTL4

14.10.19
Luana wil later als ze groot is voor de klas staan. Jochem verrast haar in haar eigen klas en neemt haar vervolgens mee naar InHolland om te kijken bij de lerarenopleiding. Daar mag ze proberen of ze de lesstof kan verwerken in een liedje. Tijdens de werkdag gaan Jochem en Luana naar basisschool De Nieuwe Haven in Rotterdam. Daar gaat ze lesgeven aan groep 7.
Deel bericht

Slob: Alle leerlingen evenveel recht op bijles

14.10.19
Alle kinderen moeten hetzelfde recht hebben op bijles en examentraining als dat door de school wordt georganiseerd. Dit benadrukt onderwijsminister Arie Slob. Lees verder ? The post Slob: Alle leerlingen evenveel recht op bijles appeared first on VOS/ABB.
Deel bericht

PO-Raad: Extra ondersteuning moet voor alle leerlingen toegankelijk zijn

14.10.19
Trainingen voor de eindtoets en soortgelijk aanvullend betaald onderwijs moeten niet nodig zijn om kinderen de best mogelijke kansen te geven om zich te ontwikkelen. Dat stelt de PO-Raad in reactie op een onderzoek van SEO Economisch Onderzoek naar Aanvullend en particulier onderwijs in het primair en voortgezet onderwijs.
Deel bericht

Opinie | 'Kinderen willen een ander lespakket!'

14.10.19
Er is druk gewerkt aan de plannen voor de vernieuwing van het lespakket van het basisonderwijs, wat wel het curriculum wordt genoemd. Dat is mede gebaseerd op de mening van leraren en schoolleiders. Maar hoe zit het dan met de mening van de kinderen?
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)