Mediafestival biedt jongeren inkijkje in utopische toekomst

17.10.19
Tijdens de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november 2019) vinden door het hele land activiteiten plaats, van groot tot klein en voor jong en oud. Zoals ieder jaar speelt het netwerk hierin een onmisbare rol. In aanloop naar de campagne bieden we enthousiaste organisators een podium om te vertellen over hun activiteiten.
Deel bericht

Excellente scholen | Aanmelden voor 2020

17.10.19
Om mee te kunnen doen aan het traject Excellente Scholen heeft een school de waardering Goed van de Inspectie van het Onderwijs nodig. Wilt u meedoen aan het traject Excellente Scholen 2020, waarvan de uitreiking plaatsvindt in januari 2021?
Deel bericht

Basisscholieren Veenendaal leren lichtpatronen coderen met achthonderd lampjes

17.10.19
2 basisschoolleraren ontvingen woensdag 16 oktober een codeercertificaat, waarmee zij het ICT Campus-project Coding Lights aftrapten. Hierin gaan maar liefst 450 groep 7 en 8 basisscholieren van negen basisscholen in Veenendaal spelenderwijs aan de slag met coderen.
Deel bericht

Overleg met Rutte levert geen toezeggingen op: staking gaat door

17.10.19
Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS), CNV Onderwijs, AOb en werkgeversorganisaties PO-Raad en VO-raad hebben woensdagmiddag 16 oktober overleg gehad met minister-president Rutte en minister Slob. Onderwerp van gesprek waren de forse en groeiende personeelstekorten in het primair en voortgezet ond...
Deel bericht

Premier Rutte en sociale partners hebben goed gesprek over problemen onderwijs

17.10.19
De PO-Raad, VO-raad en vakbonden hebben woensdagmiddag een goed, inhoudelijk overleg gehad met minister-president Rutte en minister Slob. Onderwerp van gesprek waren de forse en groeiende personeelstekorten in het primair en voortgezet onderwijs en de hoge werkdruk.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)