Reactie Inspectie van het Onderwijs naar aanleiding van bezoek Boze Ouders

25.01.20
Maandag 20 januari 2020 heeft initiatiefneemster Tineke Timmerman namens de Boze Ouders de enquête en een collectieve klacht betreft de wet en uitvoering Passend Onderwijs aangeboden aan Rogier Oet, directeur toezicht speciaal onderwijs van de Inspectie van het Onderwijs.
Deel bericht

Column | Driejarige brugklas, oude wijn in nieuwe zakken?

25.01.20
Deze week kwam een werkgroep onder leiding van Paul Rosenmöller met het idee de brugklas op te rekken tot drie jaar om zo de school- en beroepskeuze uit te stellen. Kinderen zijn er na de basisschool vaak nog niet aan toe om een verantwoorde keuze te maken, zo is door deze commissie vastgesteld. Waar hebben we dat eerder gehoord?
Deel bericht

Drie eTwinning prijzen uitgereikt

25.01.20
Op 22 januari reikte Nuffic-directeur Freddy Weima namens eTwinning drie prijzen uit aan de beste internationale eTwinning-projecten van het afgelopen jaar. De winnaars hebben Europese samenwerkingsprojecten opgezet voor leerlingen over verschillende thema’s, zoals recycling, de Europese verkiezin...
Deel bericht

Social media in Nederland 2020: Tiktok het domein van kinderen, uittocht jongeren op Facebook

25.01.20
Social media worden onveranderd veel gebruikt door Nederlanders. Liefst 96 procent is actief op social media. WhatsApp blijft het meest belangrijke sociale medium. Instagram en YouTube zijn de grootste stijgers. De uittocht van jongeren op Facebook zet verder door, slechts de helft van de jongeren is er nog actief.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)