Een Data Detox Kit voor jongeren: hoe ga je bewust om met media?

20.10.20
De Data Detox Kit voor jongeren en Data Detox Kids zijn twee nieuwe producten ontwikkelt door adviesbureau Fers om jongeren bewust met media om te leren gaan.
Deel bericht

Bedragen subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s verhoogd en uitvoering verlengd

20.10.20
De onderwijsministers Van Engelshoven en Slob hebben besloten de budgetplafonds voor de subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s 2020–2021 te verhogen en de termijnen voor de uitvoering van het eerste tijdvak te verlengen tot en met 31 augustus 2021.
Deel bericht

Onderwijspensioenen in gevarenzone, kans op verlaging reëel

20.10.20
De hoogte van de onderwijspensioenen loopt in 2021 gevaar. Het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) meldt dat dekkingsgraad nog altijd zo laag is, dat de kans op een verlaging van de pensioenen 'reëel' is.
Deel bericht

Ook op scholen zijn er steeds meer corona-meningen

20.10.20
Leraren, scholieren én ouders denken allemaal anders over de corona-maatregelen. Scholen worstelen ermee. „De maatschappij wordt weerspiegeld in de school.”
Deel bericht

Angst in onderwijs om corona: 'Ik wil mijn moeder van 98 graag blijven zien'

20.10.20
Leerkrachten en docenten staan soms met angst en beven voor de klas. Nieuwsuur zocht uit dat op de helft van de middelbare scholen minstens één coronabesmetting is vastgesteld. En ook in het basisonderwijs klinkt gemor.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)