De coronacrisis brengt de kloof in levensgeluk tussen Nederlandse kinderen scherp in beeld

20.11.20
De meeste Nederlandse kinderen blijken zeer gelukkig, ook in tijden van Corona met alle maatregelen. In een groot onderzoek van de Kinderombudsman geven kinderen die zonder grote problemen opgroeien hun leven gemiddeld een 8,3. Helaas zijn niet alle kinderen zo tevreden.
Deel bericht

Cao primair onderwijs frustreert vso-docent

20.11.20
Het voortgezet speciaal onderwijs krijgt er jaarlijks 16,5 miljoen euro bij voor salarisverbetering. Maar de cao primair onderwijs zit de sector nog altijd dwars. ‘Onze docenten worden betaald als basisschoolleraar. Dat klopt toch niet?’
Deel bericht

Vlog 'Anne Frank' wint Europese internetprijzen

20.11.20
Het Anne Frank videodagboek, dat sinds maart op YouTube staat, heeft twee Europese internetprijzen gewonnen. De vijftiendelige videoserie won bij de Lovie Awards de zilveren juryprijs en de publieksprijs voor Video: Entertainment en Sport.
Deel bericht

Mondkapje verplicht vanaf 1 december, met uitzondering van de basisschool

20.11.20
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten mensen dan een mondkapje gaan dragen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)