Wijzingen per 1-1-2021 OCW

30.12.20
In 2021 gaat een aantal wijzigingen in voor de sectoren onderwijs en cultuur. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen.
Deel bericht

Wie geen online onderwijs kan volgen, kan vanaf 4 januari in Den Bosch op school terecht

30.12.20
Van kleuterklas tot middelbaar beroepsonderwijs is er straks op 4 januari, als de online lessen weer beginnen, in Den Bosch noodopvang geregeld. Niet centraal zoals afgelopen voorjaar toen er tijdelijk onderwijs op afstand werd gegeven, maar op de scholen en locaties voor kinderopvang zelf.
Deel bericht

2020: onderwijs werd echt digitaal

30.12.20
Door de pandemie is de onderwijssector noodgedwongen overgeschakeld op leren op afstand. Onderwijsprofessionals zijn massaal aan de slag gegaan met ICT-middelen. Maar blijft dat zo?
Deel bericht

Red Team wil dat scholen langer dichtblijven: ‘In januari weer open is spelen met vuur’

30.12.20
Scholen moeten langer dichtblijven om te voorkomen dat nieuwe varianten van het coronavirus zich kunnen verspreiden. Dat vindt het Red Team, een expertgroep dat het kabinet advies geeft. In januari weer open gaan is ‘spelen met vuur’.
Deel bericht

Opinie | Geef een kind een smartphone en je bent het kwijt

30.12.20
De Bewust Digibete Burger heeft het moeilijk met de smartphone van zijn dochter.
Deel bericht

Willibrordschool: 'Nog geen idee hoe besmetting is ontstaan, maar geen link met Engeland'

30.12.20
De Willibrordschool in Bergschenhoek tast nog in het duister over de uitbraak van de Britse variant van het coronavirus op de school. Dat zegt Saskia Schenning, voorzitter van het college van bestuur van Laurentius Stichting, waar de school onder valt. "We hebben geen idee hoe de besmetting is ontstaan, maar we weten via de GGD dat er geen link is met Engeland."
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)