Kinderen onder de 12 voortaan ook getest bij klachten

31.12.20
Kinderen onder de 12 jaar die klachten hebben die kunnen duiden op corona, kunnen voortaan ook getest worden. Het kabinet neemt een advies van het Outbreak Management Team (OMT) over. De maatregel wordt de komende dagen verder uitgewerkt.
Deel bericht

Kabinet: basisscholen niet eerder open dan 18 januari

31.12.20
De basisscholen en kinderopvangcentra gaan niet eerder open. Dat heeft het kabinet besloten vanwege de hoge besmettingscijfers en de toenemende druk op de zorg. Dat betekent dat ze in ieder geval tot maandag 18 januari dicht blijven.
Deel bericht

Komensky Post: Marita Eskes Influencer van het jaar 2020

31.12.20
De redactie van KomenskyPost heeft unaniem Marita Eskes gekozen tot influencer van het jaar.  Marita Eskes is gekozen voor al haar inspanningen om iets te doen aan de verslechterende leesvaardigheid van veel leerlingen. Een groeiend aantal laaggeletterden is het gevolg van t...
Deel bericht

Basisschoolleerlingen mogelijk vaker getest op corona vanwege Britse variant

31.12.20
Het kabinet heeft het Outbreak Management Team (OMT) om advies gevraagd over het vaker testen van basisschoolleerlingen. Aanleiding is de uitbraak van de Britse coronavariant op een basisschool in Bergschenhoek. Daar werden veertig besmettingen geconstateerd. Volgens de GGD is het "aannemelijk" dat het in de meeste gevallen gaat om de Britse variant.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)