Versoepeling coronarichtlijnen basisonderwijs goed nieuws voor touringcarbranche

23.06.21
Het kabinet heeft besloten dat de richtlijnen voor het primair onderwijs per 26 juni versoepeld kunnen worden. Een belangrijk onderdeel van de versoepelingen is dat groepen weer gemengd mogen worden. Dit is goed nieuws voor de touringcarondernemers, omdat schoolreisjes hierdoor makkelijker te organiseren zijn.
Deel bericht

Winnaars Kinderjury bekend

23.06.21
In de categorie 6 t/m 9 jaar heeft De Zoete Zusjes zoeken een schat (Kosmos) van Hanneke de Zoete gewonnen. Het leven van een loser: Totaal gesloopt (De Fontein) van Jeff Kinney, vertaald door Hanneke Majoor is de winnaar in de categorie 10 t/m 12 jaar. Tijdens de Stemweek van de Kinderjury van 10 t/m 16 mei hebben kinderen in Nederland massaal gestemd op hun favoriete boek.
Deel bericht

Nachtwacht tijdelijk te zien 'zoals Rembrandt hem had bedoeld'

23.06.21
De Nachtwacht is komende maanden voor het eerst in ruim driehonderd jaar in zijn originele formaat te zien. Het Rijksmuseum heeft een reconstructie gemaakt van de repen die in het verleden van het doek zijn afgesneden. Door panelen met deze reconstructie rondom het schilderij op te hangen wordt duidelijk hoe het schilderij van Rembrandt er oorspronkelijk uitzag.
Deel bericht

Helpdesk NPO-gelden open voor leraren

23.06.21
Onderwijsteams die onvoldoende betrokken worden bij de besteding van het geld uit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) kunnen bellen naar een speciaal helpdesk van het ministerie van Onderwijs. De helpdesk is te bereiken op 0800 424 04 24.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)