Waarom wil Esther voor de klas?

11.10.17
Er is een groot lerarentekort in het vo voor een aantal vakken en dat lossen we niet zo maar op. Waarom kiezen studenten toch voor het docentschap en waarom voor een bepaald vak? Is het die goede docent die je motiveert, zoals vaak beweerd wordt?
Deel bericht

Op weg naar de Week van de Mediawijsheid 2017

11.10.17
De achtste Week van de Mediawijsheid staat in het teken van het gesprek en van samen mediawijzer worden. Mediawijsheid leeft breed: thuis, op school én in Den Haag. Maar zit ons werk er dan bijna op? Zeker niet!
Deel bericht

Feit of Fictie: 'Nog nooit zoveel geld naar onderwijs'

11.10.17
“Ik durf te zeggen, de factcheckers mogen hun werk gaan doen, dat er naoorlogs nog nooit zoveel extra in onderwijs geïnvesteerd is voor een kabinetsperiode”, aldus Alexander Pechtold in een interview met BNR gisteravond.
Deel bericht

Dramaserie over shame sexting op npo3.nl

11.10.17
AVROTROS komt in ‘de seksweken van NPO 3’ met de online dramaserie De slet van 6 VWO. Deze achtdelige web-only serie staat in het teken van de veelbesproken onderwerpen sexting en slutshaming.
Deel bericht

Verdwijning Anne hakt erin op vroegere middelbare school

11.10.17
De verdwijning van Anne Faber (25) in de omgeving van Utrecht houdt ook de gemoederen bezig op het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, de school waar ze in 2010 eindexamen heeft gedaan.
Deel bericht

Pechtold ontkracht kritiek onderwijs

11.10.17
Er zijn zeer kritische reacties vanuit het onderwijs op de plannen in het regeerakkoord. Maar volgens Alexander Pechtold is deze kritiek ongegrond.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)