Wijzigingen ABP per 1 januari 2018

21.10.17
Het ABP gaat in een nieuwsbrief op 19 oktober in op de gevolgen van het akkoord dat de sociale partners onlangs hebben bereikt om de pensioenregeling per 1 januari 2018 aan te passen. Aan de ene kant zorgen de aanpassingen voor verbeteringen in bijvoorbeeld het nabestaandenpensioen. Aan de andere ka...
Deel bericht

Opinie | Stop de pr-poppenkast

21.10.17
De concurrentie tussen scholen is gigantisch. Kosten noch moeite worden gespaard om nieuwe leerlingen te trekken.
Deel bericht

OnderwijsTopTalentPrijs 2017 uitgereikt aan talenten uit po en vo

21.10.17
De OnderwijsTopTalentPrijs 2017 is gewonnen door Ruth van Ringelesteijn van de Katholieke Pabo Zwolle en Zuzana Molcanova van Fontys Lerarenopleiding Tilburg. Zij ontvangen de prijs vanwege de hoge kwaliteit van hun afstudeerprojecten en zijn verkozen tot de meest talentvolle jonge leraren van 2017.
Deel bericht

Middelbare school Zeeuws-Vlaanderen onder streng financieel toezicht

21.10.17
Het Zwin College in Oostburg staat vanaf volgende week onder aangescherpt financieel toezicht. Het aantal leerlingen op de school is de afgelopen tijd flink gedaald, omdat veel kinderen kiezen voor een school in België. De Onderwijsinspectie twijfelt of de school de kwaliteit van het onderwijs nog wel kan garanderen.
Deel bericht

Ook school Krimpen aan den IJssel dicht om zorgen over vloer

21.10.17
Na een universiteitsgebouw in Rotterdam en een school in Hoeven blijft ook een middelbare school in Krimpen aan den IJssel dicht vanwege zorgen over de vloerconstructie.
Deel bericht

Teaching & Learning Lab Herfstfestival

21.10.17
Het Teaching & Learning Lab (TLL) is dé centrale plek bij de Universiteit Utrecht om te experimenteren met en onderzoek te doen naar nieuwe onderwijsvormen. Het TLL is een onderwijslab voor docenten in het voortgezet en hoger onderwijs, leerlingen, studenten, didactisch onderzoekers en bedrijven.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)