Tientallen examenleerlingen krijgen internetverbod van bijna 24 uur

17.05.19
Tientallen leerlingen die examen doen in het Engelstalige vak International Baccalaureate, worden deze week twee keer in digitale quarantaine geplaatst. Van vrijdag op zaterdag krijgen ze zelfs een internetverbod van bijna 24 uur. Dit jaar valt het examen samen met een aantal Nederlandse examens, waardoor er in Nederland van de internationale examentijd wordt afgeweken.
Deel bericht

Zonnepanelen op 18 Amsterdamse schooldaken

17.05.19
In dit project hebben zes schoolbesturen uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs de handen ineen om samen de mogelijkheden voor zonnepanelen op onze schooldaken te onderzoeken. Door het vervolgens gezamenlijk aan te besteden hebben we dit mooie resultaat bereikt, en daar zijn we trots op
Deel bericht

Onderwijs leidt niet op voor verdwijnende beroepen

17.05.19
Het beeld dat het onderwijs massaal opleidt voor verdwijnende beroepen klopt niet, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. Voorzitter Terpstra van Techniek Nederland schreef er een opiniestuk over in Trouw. ‘Waar beroepen wel verdwijnen of veranderen, is het zaak dat mensen zich blijven ontwikkelen zodat zij inzetbaar blijven, aldus de minister.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)