Slachtoffers loverboys steeds jonger: 'We zien het al in groep 8'

18.10.19
Slachtoffers van loverboys en -girls worden steeds jonger. Dat blijkt uit een grote rondvraag van het NOS Jeugdjournaal onder organisaties als Fier, Centrum Kinderhandel Mensenhandel, Terre des Hommes, Lumens, het Centrum Seksueel Geweld en het landelijk Coördinatiecentrum Mensenhandel Comensha.
Deel bericht

Kinderen vinden hun talenten terug op het kleinschalige Matrix Lyceum Drachten

18.10.19
Ben je bovengemiddeld intelligent, maar heb je een gedragsprobleem? Dan val je al snel tussen wal en schip. Het Matrix Lyceum in Drachten mag na een proeftijd van twee jaar in dit gat springen.
Deel bericht

Slob trekt de teugels rond schoolexamens aan

18.10.19
Minister Slob komt met wettelijke maatregelen om de kwaliteit van de schoolexamens te verbeteren. Directe aanleiding daarvoor zijn de examendebacles bij VMBO Maastricht en het Calvijn College in Amsterdam. Lees verder ? The post Slob trekt de teugels rond schoolexamens aan appeared first on VO...
Deel bericht

Dienst Overstapservice Onderwijs (OSO) vernieuwd

18.10.19
De dienst Overstapservice Onderwijs (OSO) is op basis van gebruikerswensen vernieuwd. Het gaat om de OSO-dossiers binnen de OSO-standaard. Deze nieuwe versie van de OSO-standaard is dit schooljaar door alle leveranciers in gebruik genomen. In dit artikel leest u er meer over.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)