Friese scholen passen lesrooster aan op Arriva

12.08.20
Arriva begint maandag weer met de dienstregeling zoals die was voor het begin van de coronacrisis. Sinds de corona-uitbraak werden er aanpassingen gemaakt in de dienstregeling. Om leerlingendrukte in het ov te spreiden passen scholen hun lesroosters aan.
Deel bericht

Site voor afspraak coronatest en opvragen uitslag gelanceerd

12.08.20
Het is sinds 10.00 uur vanochtend mogelijk om online een afspraak te maken voor een coronatest. Via de website www.rijksoverheid.nl/coronatest kan dat 24 uur per dag. Na de test zal ook de uitslag online in te zien zijn. Je krijgt een email of sms als die beschikbaar is.
Deel bericht

Scholen in Noord-Nederland moeten zich vanaf volgende week aan vier coronaregels houden

12.08.20
De scholen in Noord-Nederland kunnen volgende week onbekommerd open, maar de aanvoer van verse lucht is essentieel.
Deel bericht

RIVM: scholen kunnen veilig open als ventilatie op orde is

12.08.20
Kijk of de ventilatie op scholen voldoet aan de normen en zorg dat zieke kinderen niet naar school gaan. Dat adviseerde Jaap van Dissel van het RIVM tijdens een briefing aan Kamerleden in de Tweede Kamer.
Deel bericht

Zorgen over opening scholen: 'Kinderen van 15+ minstens zo vatbaar als volwassenen'

12.08.20
Minder dan een week voordat in het noorden de scholen open gaan, vragen meerdere deskundigen zich hardop af of het openen van middelbare scholen zonder beperkingen verstandig is. Het aantal coronabesmettingen in Nederland stijgt al weken en de aanwijzingen dat oudere tieners het virus gemakkelijk verspreiden, stapelen zich op.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)