Leraren doen aangifte na geweld door leerlingen: 'Schrik zit er goed in'

27.04.21
Niet de school zelf, maar meerdere leraren van het Bussumse Willem de Zwijgercollege gaan aangifte doen van bedreigingen en fysiek geweld door enkele leerlingen. Dat bevestigt rector Jan Adels tegen NH Nieuws. Het gaat om leerlingen die betrokken waren bij de uit de hand gelopen examenstunt op de middelbare school afgelopen vrijdag.
Deel bericht

Amalia wil na examen 'een beetje reizen' en stage lopen bij 'heel gave bedrijven'

27.04.21
Koning Willem-Alexander vond het een "unieke Koningsdag die heel bijzonder is gemaakt door Eindhoven", maar die hij niet wil herhalen. "Ik hoop dat we de vele jaren hierna weer een ouderwetse Koningsdag in het land kunnen hebben", zei hij aan het einde van zijn bezoek aan de Brabantse stad. Het echte contact met mensen mist hij "al meer dan een jaar, en niet alleen op Koningsdag".
Deel bericht

Hoe maak je tot de zomervakantie doordachte keuzes in je onderwijsaanbod?

27.04.21
Op deze website van het SLO vind je tools en suggesties voor interventies om je te ondersteunen bij het bepalen van je onderwijsaanbod voor de komende periode. Voor het basisonderwijs vind je per leerjaar of per leergebied overzichten met focusdoelen om je te helpen bij het maken van keuzes. Voor het voortgezet onderwijs ...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)