Na lockdown op scholen komen nu de toetsresultaten binnen, en dat valt toch tegen

03.12.21
Het effect van de vorige, lange lockdownwinter op leerlingen wordt langzaam duidelijk in de cijfers. En die vallen soms tegen. Extra herkansingen en maatwerk moeten ervoor zorgen dat vooral de eindexamenleerlingen ‘niet nu al de moed laten zakken'.
Deel bericht

Aanvraag Groeifonds: Impuls Open Leermateriaal

03.12.21
Open leermaterialen vormen een rijke aanvulling op bestaande methodes. Met een verscheidenheid aan leermateriaal kunnen leraren beter inspelen op de behoeftes van hun leerlingen. Samen met publieke organisaties en scholen in het primair en voortgezet onderwijs willen we het gebruik van open leermate...
Deel bericht

ThiemeMeulenhoff vernieuwt onderwijs met atlas in methode

03.12.21
ThiemeMeulenhoff heeft een nieuwe editie van Alcarta, de jongste atlas van Nederland, uitgebracht. Een atlas met nieuwe en geactualiseerde kaarten en – dat is uniek in het onderwijs – volledig geïntegreerd in het lesmateriaal voor aardrijkskunde en mens & maatschappij in het voortgezet onderwijs.
Deel bericht

Verouderde specie oorzaak van losstaande gevel in Steenwijk, deel schoolgebouw blijft dicht

03.12.21
Doordat de specie tussen de stenen van schoolgebouw RSG Tromp Meesters in Steenwijk verouderd is, kon de gevel woensdag enkele centimeters overhellen. De school, gemeente en aannemer gaan met elkaar gesprek over een oplossing, die waarschijnlijk even op zich laat wachten.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)