VO-congres afgelast wegens brand NBC

10.09.22
In het NBC in Nieuwegein, de locatie van het VO-congres, is op 7 september een grote brand geweest. Daardoor is er behoorlijke schade aangericht, onder andere aan de twee grote hallen. Het NBC heeft laten weten dat het gebouw in ieder geval tot en met 1 oktober niet te gebruiken is. Dat betekent helaas dat we het VO-congres van 22 september moeten afgelasten.
Deel bericht

Scholieren meten luchtkwaliteit op de fiets

10.09.22
Scholieren van 6 middelbare scholen in de provincie Noord-Holland ontvangen speciale sensorkastjes waarmee ze de luchtkwaliteit gaan meten. Het sensorkastje kan aan de fiets worden gehangen en brengt zo de luchtkwaliteit van de fietsroute in kaart.
Deel bericht

Inspiratieboek prachtprojecten onderwijs

10.09.22
Inspirerende schoolgebouwen voor leerlingen, studenten en docenten, voor schoolbesturen en gemeenten gebundeld in één boek van HEVO, met alle onderwijstypes. De uitdaging is om huisvesting te creëren die flexibel in gebruik en duurzaam te exploiteren is. Maar nog belangrijker: een gezonde omgeving waarin leerlingen en docenten beter presteren en die wezenlijk bijdraagt aan geluk en welzijn.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)