Adviesrapport Taalunie: hoe kan de doorstroom van ISK naar vervolgonderwijs worden verbeterd?

18.09.23
De Taalunie heeft samen met een groep deskundigen aanbevelingen geformuleerd om de overstap van ISK naar het vervolgonderwijs - en de ondersteuning in dit reguliere onderwijs - te verbeteren voor leerlingen.
Deel bericht

Week Tegen Pesten 2023 lesmaterialen

18.09.23
Met het gratis lesmateriaal van de Week Tegen Pesten kun je direct aan de slag met het werken aan positief gedrag en een fijne sfeer in de klas. Het lesmateriaal van ‘Goed voor elkaar!’ staat online. De Week Tegen Pesten vindt plaats van 25 t/m 29 september 2023.
Deel bericht

Kom 10 oktober 2023 naar het Landelijke Congres ‘Actualisatie Kerndoelen’ van SLO

18.09.23
Na bijna 20 jaar komen er nieuwe kerndoelen voor Nederlands en rekenen en wiskunde. SLO biedt deze conceptkerndoelen op 28 september 2023 aan het ministerie van OCW aan. De andere leergebieden volgen later. Kom naar het Landelijk Congres ‘Actualisatie Kerndoelen’ van SLO op 10 oktober in De Woonindustrie in Nieuwegein.
Deel bericht

Rijksmuseum profielwerkstukprijs

18.09.23
Alle vmbo-, havo- en vwo-leerlingen kunnen weer meedingen naar de profielwerkstukprijs van het Rijksmuseum. Het maakt niet uit vanuit welk profiel of vak het gemaakt wordt, zolang het onderwerp maar een link heeft met het Rijksmuseum.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)