Naar school op Curaçao na Irma, 'alleen de gymzaal is nog goed'

16.09.17
Honderden kinderen uit Sint-Maarten worden de komende tijd ondergebracht op Curaçaose scholen. Veel leerlingen kunnen sinds de verwoestende orkaan Irma niet meer naar school. Curaçao vangt ze daarom voorlopig op.
Deel bericht

Dekker: verbetercultuur slaat aan in onderwijs

16.09.17
Meer uitdagingen voor excellente leerlingen, en minder zwakke scholen: de verbetercultuur is langzaam maar zeker in het onderwijs aangeslagen. Dat zegt demissionair staatssecretaris Dekker vandaag in een gesprek in Met het Oog op Morgen.
Deel bericht

'Forse verhoging lerarensalaris helemaal niet nodig'

16.09.17
Een forse salarisstijging voor leerkrachten op de basisschool is niet nodig. Leerkrachten mogen best wat meer verdienen, maar een matige salarisverhoging is genoeg. Dat vinden Toine Janssen en Jack van de Logt, bestuurders van Conexus waaraan 31 basisscholen in Nijmegen en omgeving verbonden zijn.
Deel bericht

Actie voor scholen Sint-Maarten, want 'het is niet normaal wat er kapot is'

16.09.17
"Toen ik de foto's zag, schrok ik heel erg. Ik kon eigenlijk bijna niet slapen." Aan het woord is de 10-jarige Loet. Hij woonde drie jaar op Sint-Maarten met zijn ouders, broertje Peer (8) en zusje Suus (9). Ze zijn sinds enkele maanden terug in Nederland.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)