Ingrid van Engelshoven (D66) hoger onderwijsminister

20.10.17
Het was een van de laatste posities in het kabinet die nog niet bekend was. Ingrid van Engelshoven (D66) wordt de tweede minister op OCW. Zij krijgt de portefeuilles hoger onderwijs en wetenschap. OCW haalt met Van Engelshoven een groot ambassadeur van internationalisering binnen.
Deel bericht

Verstandelijk en fysiek beperkte kinderen naar gewone school

20.10.17
Volgend jaar kunnen verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen naar een gewone school. Ook Amsterdam krijgt een 'Samen naar School'-klas.­
Deel bericht

Arie Slob, een kwaliteitspoliticus met bewezen hart voor onderwijs

20.10.17
Na amper twee jaar Zwolle keert Arie Slob (55) terug in de Haagse politiek. Als minister van onderwijs. Een verrassing. Hoewel? ,,Misschien was deze ministerspost wel zijn droom, zijn vergezicht."
Deel bericht

Poster Online Privacy + gratis mediales

20.10.17
Deze week is de poster Check, check, dubbelcheck op internet! uitgereikt aan groep 6 van de Vullerschool in Gorssel Deze poster met bijbehorende mediales kan gratis gedownload worden van […]
Deel bericht

AOb-leden willen doorgaan met actievoeren

20.10.17
De AOb moet vooral doorgaan met actievoeren. Wat de nieuwe regering van VVD, D66, CDA en ChristenUnie biedt in het regeerakkoord is onvoldoende. De AOb-leden die werken in het primair onderwijs zullen massaal (94 procent) deelnemen aan verdere acties.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)