Maak kennis met nieuwe lesactiviteiten meertaligheid

09.12.18
Wil je meer doen met meertaligheid in de klas? Samen met docenten ontwikkelde SLO zestien lesactiviteiten waarin op een duidelijke en concrete manier te zien is hoe je als docent meertaligheid in kan zetten in de lespraktijk. Een eerste lesactiviteit is nu verschenen: 'Mijn taal, mijn verhaal'
Deel bericht

Subsidieregeling regionale aanpak lerarentekort gepubliceerd

09.12.18
De onderwijsarbeidsmarkt verschilt sterk per regio en functioneert sterk regionaal. In de regio’s liggen mogelijkheden om het lerarentekort aan te pakken. Het is van belang om die regionale aanpak te ondersteunen. Minister Slob heeft daarom de Subsidieregeling regionale aanpak lerarentekort gepubliceerd, bedoeld om het lerarentekort in het po, vo en mbo aan te pakken.
Deel bericht

KNAG werkstukwedstrijd

09.12.18
In schooljaar 2018-2019 organiseert het KNAG weer de Werkstukwedstrijd. Maakt één van je leerlingen een sterk, creatief, boeiend profiel- of sectorwerkstuk met een geografische focus, zend dit in! Werkstukken van leerlingen uit de (pre-)examenklas kunnen meedoen. Als docent kan jij het stuk insturen, tot en met 1 april 2019 via info@knag.nl onder vermelding van ‘werkstukwedstrijd’.
Deel bericht

Negen Middelburgse basisscholen vervangen tegels voor groene schaakborden

09.12.18
Wethouder Dekker geeft donderdag 13 december samen met leerlingen van basisschool Het Element het startschot van Operatie Steenbreek op school. Binnen Operatie Steenbreek dragen Schoon Water Zeeland, waterschap Scheldestromen en de gemeente Middelburg bij aan het vergroenen van schoolpleinen. In maart start het educatieprogramma rond Operatie Steenbreek officieel.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)