Directeur

17.04.17
SBO De Werf is op zoek naar een directeur die inspirerend en daadkrachtig is en affiniteit met de doelgroep heeft Het bericht Directeur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gedragswetenschapper VSO, Kesper College, Gouda

17.04.17
Horizon uit Rotterdam zoekt een Gedragswetenschapper VSO, Kesper College, Gouda per 01-08-2017 Het bericht Gedragswetenschapper VSO, Kesper College, Gouda verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gezocht: docenten voor de meest innoverende onderwijsdienstverlener in Rotterdam

17.04.17
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands, Duits, Engels, Wiskunde, Scheikunde of Natuurkunde met een vast contract en een welkomstpremie van €5000,- euro? Dan is DIT IS WIJS op zoek naar jou! Het bericht Gezocht: docenten voor de meest innoverende onderwijsdienstverlener in ...
Deel bericht

invaller groepsleerkracht speciaal onderwijs

17.04.17
Mytylschool De Trappenberg in Huizen zoekt (tijdelijke) invalleerkrachten wtf 0,2 tot 1,0 tot medio juli 2017.Ben jij degene die we zoeken voor deze uitdagende functie. Het bericht invaller groepsleerkracht speciaal onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Klassenassistent

17.04.17
Mytylschool De Trappenberg in Huizen zoekt klassenassistenten voor tijdelijk invalwerk tot medio Juli 2017, voor 0,2 tot 1,0 FTE Het bericht Klassenassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)