Docent Scheikunde

12.11.19
Het Driespan is met ingang van 1 januari 2020 voor Het Brederocollege te Breda op zoek naar een docent scheikunde voor wtf 0.4 met uitzicht op vast. Het bericht Docent Scheikunde verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht – De Vlinder

12.11.19
oor SO de Vlinder in Reek zijn wij met ingang van heden op zoek naar een kandidaat voor de functie van Groepsleerkracht (WTF 1,000) - affiniteit met leerlingen met gedrags- en psychische problemen. Het bericht Groepsleerkracht – De Vlinder verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar – De Singel

12.11.19
Het Driespan is voor De Singel te Breda ter vervanging zwangerschapsverlof op zoek naar een leraar voor 2 dagen per week Het bericht Leraar – De Singel verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent Algemene Technieken/Beeldende Vorming – Het Ginnekencollege

12.11.19
Het Driespan is voor Het Ginnekencollege te Breda op zoek naar een docent algemene technieken/beeldende vorming voor een werktijdfactor van 0.6 – 0.8. Het Ginnekencollege is een orthopedagogische onderwijsinstelling. De school biedt gespecialiseerd onderwijs aan leerlingen tussen 12 en 22 jaar, di...
Deel bericht

Docent AVO – Het Ginnekencollege

12.11.19
Het Driespan zoekt voor Het Ginnekencollege een docent AVO voor 0,6 - 1,0 fte. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vast. Het bericht Docent AVO – Het Ginnekencollege verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent LO – Het Ginnekencollege

12.11.19
Het Driespan is voor het Ginnekencollege in Breda op zoek naar een Docent Lichamelijke Opvoeding, werktijdfactor 1,0. Je komt in een enthousiast en stabiel team, dat verantwoordelijkheid draagt voor een bijzondere doelgroep. Het bericht Docent LO – Het Ginnekencollege verscheen eerst op Vacatu...
Deel bericht

Docent – Het Olivijncollege

12.11.19
Het Driespan zoekt voor Het Olivijncollege te Ossendrecht een Leerkracht, parttime-fulltime Het bericht Docent – Het Olivijncollege verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraren SO en VSO – Vervangingspool – Het Driespan

12.11.19
Het Driespan is op zoek naar leraren SO en VSO voor de vervangingspool van verschillende scholen in de regio West Brabant. Het bericht Leraren SO en VSO – Vervangingspool – Het Driespan verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner/leerkracht

12.11.19
Leraar-ondersteuner in de middenbouw van De Tamboerijn Het bericht Leraarondersteuner/leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur Letterland

12.11.19
Letterland uit Almere zoekt een Directeur Letterland per Het bericht Directeur Letterland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht Groep 4

12.11.19
Het onderwijs op Odyssee vindt gedifferentieerd plaats in een responsieve omgeving. Het bericht Groepsleerkracht Groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymdocenten gezocht voor omgeving Den Haag

12.11.19
DIT IS WIJS uit Capelle aan den IJssel zoekt een Gymdocenten gezocht voor omgeving Den Haag per Het bericht Gymdocenten gezocht voor omgeving Den Haag verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Groep 3

12.11.19
Watergraafsmeerse Schoolvereniging uit Amsterdam zoekt een Leerkracht Groep 3 per 01-01-2020 Het bericht Leerkracht Groep 3 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Per direct en ook nog eens fulltime aan de slag als juf of meester

12.11.19
DIT IS WIJS uit Capelle aan den IJssel zoekt een Per direct en ook nog eens fulltime aan de slag als juf of meester per Het bericht Per direct en ook nog eens fulltime aan de slag als juf of meester verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)