Adjunct directeur SO Hoofddorp

13.11.19
PI-school De Ster in Hoofddorp is met ingang van januari 2020 op zoek naar een: gedreven adjunct-directeur | wtf 1,0 Als adjunct-directeur geef je vorm aan de inrichting, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op PI-school De Ster. Daarna...
Deel bericht

Docent bij Bijzonder Interventie Team Schoolgang (B!TS), onderdeel van het Passer college/De Piloot

13.11.19
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Docent bij Bijzonder Interventie Team Schoolgang (B!TS), onderdeel van het Passer college/De Piloot per Het bericht Docent bij Bijzonder Interventie Team Schoolgang (B!TS), onderdeel van het Passer college/De Piloot verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

HR adviseur

13.11.19
iHUB uit Den Haag zoekt een HR adviseur per 01-01-2020 Het bericht HR adviseur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht sbo

13.11.19
Wij zijn per direct op zoek naar een leerkracht die voor onze leerlingen het verschil kan maken. Ben jij die doorzetter met lef? Aarzel niet en solliciteer! Het bericht Leerkracht sbo verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SO / SBO

13.11.19
Startende leerkracht special (basis) onderwijs (32 uur per week) Het bericht Leerkracht SO / SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3 omgeving Breukelen

13.11.19
Ben jij donderdag en vrijdagochtend beschikbaar? Het bericht Leerkracht groep 3 omgeving Breukelen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor de vrijdag

13.11.19
Voel jij je als een vis in het water in groep 7? Het bericht Leerkracht voor de vrijdag verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ervaren IB-er

13.11.19
Help mee de Amsterdamse Familieschool Het Talent te ontwikkelen Het bericht Ervaren IB-er verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

13.11.19
https://csgdewaard.nl/vacatures We zijn een sfeervolle open christelijke school. Met een hecht team bieden wij toekomstgericht onderwijs. Op onze school zitten nu ongeveer 355 leerlingen verdeeld over 14 groepen in een fantastisch gebouw, met nieuw meubilair waarin het prettig werken en leren is. Wi...
Deel bericht

Leerkracht groep 4

13.11.19
obs De Plataan uit Rotterdam zoekt een Leerkracht groep 4 per Het bericht Leerkracht groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor het speciaal onderwijs in Lelystad

13.11.19
Toe aan een nieuwe uitdaging? Het bericht Leerkracht voor het speciaal onderwijs in Lelystad verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

13.11.19
Enthousiaste vakleerkracht bewegingsonderwijs op zeer interessante school in de Baarsjes. Het bericht Vakleerkracht bewegingsonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)