Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening

17.11.19
Auris Dienstverlening in de regio Breda is per direct op zoek naar flexibele, zelfstandige en enthousiaste collega’s in de functie van Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht SO ZMLK (cluster 3)

17.11.19
De van Koetsveldschool zoekt enthousiaste leerkracht Het bericht leerkracht SO ZMLK (cluster 3) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teamleider SO ZMLK (cluster 3)

17.11.19
De van Koetsveldschool zoekt ervaren en betrokken teamleider (SO ZMLK) Het bericht Teamleider SO ZMLK (cluster 3) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht gezocht: groep 7

17.11.19
Leerkracht gezocht: groep 7 Het bericht Leerkracht gezocht: groep 7 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht! 1.0 fte (parttime is ook mogelijk) voor de middenbouw

17.11.19
OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht! OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht voor de middenbouw! (1.0 fte, parttime is ook mogelijk) Het bericht OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht! 1.0 fte (parttime is ook mogelijk) voor de middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsondersteuner

17.11.19
Schooljaar 2019-2020 - onderwijsassistent/leraarondersteuner Het bericht Onderwijsondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

SBO De Watergeus is op zoek naar een collega voor een bovenbouw (0,6 tot 1,0 fte)

17.11.19
SBO De Watergeus is op zoek naar een collega voor een bovenbouw (0,6 tot 1,0 fte) Het bericht SBO De Watergeus is op zoek naar een collega voor een bovenbouw (0,6 tot 1,0 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)