Groepsleerkracht HBS

20.11.19
Herman Bekiusschool uit Lelystad zoekt een Groepsleerkracht HBS per 1 januari 2020 Het bericht Groepsleerkracht HBS verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht (Auris Fortaal) te Utrecht

20.11.19
Auris Fortaal is op zoek naar jou! Lijkt het jou een uitdaging om te werken met leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben en ben je in staat, vanuit hun behoefte rekening te houden met hun mogelijkheden? Heb je de focus op ontdekkend leren? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Laat de...
Deel bericht

Onderwijsassistent cluster 4 onderwijs kleuters, 0,6- 1,0 fte) Tijdelijk

20.11.19
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Onderwijsassistent cluster 4 onderwijs kleuters, 0,6- 1,0 fte) Tijdelijk per Het bericht Onderwijsassistent cluster 4 onderwijs kleuters, 0,6- 1,0 fte) Tijdelijk verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar basisonderwijs middenbouw

20.11.19
De Paulusschool is een goed presterende school met een fijn team in het rustig gelegen Abcoude. De Paulusschool heeft momenteel plaats voor een leerkracht voor groep 6 (0,4 fte) en een leerkracht voor groep 4 (0,4 fte). Deze vacatures zijn eventueel te combineren. Abcoude is goed bereikbaar met de a...
Deel bericht

personeelsadviseur

20.11.19
https://www.roozz.nl/vacatures/personeelsadviseur-stichting-ozhw Het bericht personeelsadviseur verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)