Leraar L11 (groep 5/6)

20.11.20
SBO Het Kompas uit Hoofdorp zoekt een Leraar L11 (groep 5/6) per 1-1-2021 Het bericht Leraar L11 (groep 5/6) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent – 24 uur per week

20.11.20
Wil jij graag met leerlingen werken binnen het speciaal onderwijs en de leerkracht ondersteunen? Dan ben jij de onderwijsassistent die we graag verwelkomen op Mr. Schats Zuid in Rotterdam! Het bericht Onderwijsassistent – 24 uur per week verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Invalleerkrachten voor diverse basisscholen in de Zaanstreek

20.11.20
Voor de invalpool van Zaan Primair zijn wij op zoek naar leerkrachten die een of meerdere dagen wil invallen op een van onze 28 basisscholen in de Zaanstreek. Het bericht Invalleerkrachten voor diverse basisscholen in de Zaanstreek verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht bovenbouw, eventueel in combinatie met onderbouw

20.11.20
Obs de Delta biedt unitonderwijs op een leerdoelgerichte manier. Zij zijn op zoek naar een leerkracht bovenbouw (wtf 0,4) eventueel in combinatie met onderbouw (groep 1-2 of groep 3) wtf 0,4. Het bericht Leerkracht bovenbouw, eventueel in combinatie met onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basison...
Deel bericht

Onderwijsassistent A

20.11.20
Kom jij werken op de St. Lambertusschool in Maasbommel als Onderwijsassistent A? Het bericht Onderwijsassistent A verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)