Schoolcoach SO

28.07.21
Jij biedt begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning binnen en buiten de klas nodig hebben Het bericht Schoolcoach SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gooise Daltonschool/ Groepsleerkracht 6/7, tweetalig onderwijs voor de gezellige Gooise Daltonschool (0,6 fte)

28.07.21
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer met bevlogenheid en passie voor het kind in de bovenbouw. Onze groep 6/7 is een groep die op zoek is naar een duidelijke maar vooral gezellige juf of meester die humor heeft. Het bericht Gooise Daltonschool/ Groepsleerkracht 6/7, tweetalig onderwijs ...
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 7/8 bij Kindcentrum De Wijde Blik (0,8-1,0 fte)

28.07.21
Ons team is op zoek naar een open en enthousiaste leerkracht, die goed kan samenwerken met collega’s en de kinderen met humor benadert. Onze groep 7/8, 24 geweldige kinderen, geven aan dat ze dit heel belangrijk vinden! Het bericht Groepsleerkracht groep 7/8 bij Kindcentrum De Wijde Blik (0,8-1,0 ...
Deel bericht

Leerkracht externaliserende afdeling SO

28.07.21
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht externaliserende afdeling SO per Per direct Het bericht Leerkracht externaliserende afdeling SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar – Saltho Onderwijs – De Rietlanden SO

28.07.21
Stichting Saltho Onderwijs uit Boxtel zoekt een Leraar - Saltho Onderwijs - De Rietlanden SO per Het bericht Leraar – Saltho Onderwijs – De Rietlanden SO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuner A – De Fakkel – Het Driespan

28.07.21
De Fakkel uit Roosendaal zoekt een Leraarondersteuner A - De Fakkel - Het Driespan per Het bericht Leraarondersteuner A – De Fakkel – Het Driespan verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)