Een leerkracht die staat te springen om onze HB-leerlingen te coachen! (wtf 0,6 – 1,0 voor de Maxklas in Vianen)

10.01.22
Een leerkracht die staat te springen om onze HB-leerlingen te coachen! (wtf 0,6 - 1,0 voor de Maxklas in Vianen) Het bericht Een leerkracht die staat te springen om onze HB-leerlingen te coachen! (wtf 0,6 – 1,0 voor de Maxklas in Vianen) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste conciërge met pedagogische kwaliteiten (0,5 fte m/v)

10.01.22
Enthousiaste conciërge met pedagogische kwaliteiten (0,5 fte m/v). De werkdagen en -tijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur. Het bericht Enthousiaste conciërge met pedagogische kwaliteiten (0,5 fte m/v) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Daltonschool Amsterdam

10.01.22
Word jij blij van een basisschool waarbij de nadruk ligt op keuzevrijheid voor de leerling, samenwerking met andere leerlingen en de ontwikkeling van zelfstandigheid? Het bericht Leerkracht Daltonschool Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht-coach Agora-onderwijs PO

10.01.22
Klein Rotterdam zoekt een leerkracht-coach die samen met een duo-collega ontwikkelingsgericht onderwijs vormgeeft aan een heterogene groep van 13 kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar. . Het bericht Leerkracht-coach Agora-onderwijs PO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)