Invalleerkracht op Ad hoc basis

23.01.22
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Invalleerkracht op Ad hoc basis per 2022-01-21 Het bericht Invalleerkracht op Ad hoc basis verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht, leraarondersteuner en onderwijsassistent

23.01.22
Hou jij van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken? WELKOM IN ONS FLEXTEAM! Het bericht Leerkracht, leraarondersteuner en onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Medewerker Administratie

23.01.22
European School The Hague Primary uit Den Haag zoekt een Medewerker Administratie per 2022-03-01 Het bericht Medewerker Administratie verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent op Ad hoc basis

23.01.22
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Onderwijsassistent op Ad hoc basis per 2022-01-21 Het bericht Onderwijsassistent op Ad hoc basis verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste groepsleerkracht

23.01.22
OBS de Achtbaan in Voorhout zoekt voor 0,4 FTE een groepsleerkracht voor groep 1-2 Het bericht Enthousiaste groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

23.01.22
Groepsleerkracht middenbouw De Zaaier in Teuge Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht basisonderwijs Amsterdam

23.01.22
Ben jij basisschool leerkracht in Amsterdam? Wil jij een nieuwe uitdaging, flexibel of vast? DE BREDE SELECTIE komt graag met jou in contact! Het bericht Leerkracht basisonderwijs Amsterdam verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 4, De Hoeksteen te Vlaardingen

23.01.22
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht groep 4, De Hoeksteen te Vlaardingen per per direct Het bericht Leerkracht groep 4, De Hoeksteen te Vlaardingen verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar bovenbouw

23.01.22
Ben jij onze nieuwe collega die hart heeft voor lesgeven in de bovenbouw? Het bericht Leraar bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)