Ervaren leraarondersteuner

25.01.22
WereldKidz Meander uit Leersum zoekt een Ervaren leraarondersteuner per In overleg te bepalen Het bericht Ervaren leraarondersteuner verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

25.01.22
Leerkracht groep 6 voor twee dagen Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

25.01.22
Lesgeven aan een groepje van 14 kinderen! Dat is toch geweldig? Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht onderbouw Dolfijn Zwijndrecht

25.01.22
https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/leerkracht-basis-onderwijs-onderbouw-dolfijn-zwijndrecht Het bericht leerkracht onderbouw Dolfijn Zwijndrecht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

docent bewegingsonderwijs PO 1e graads

25.01.22
meerdere functies bewegingsonderwijs Het bericht docent bewegingsonderwijs PO 1e graads verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht/mentor/schoolopleider midden- en bovenbouw (groep 4 t/m 8)

25.01.22
Sterrenschool Het Universum uit Almere zoekt een Groepsleerkracht/mentor/schoolopleider midden- en bovenbouw (groep 4 t/m 8) per z.s.m. Het bericht Groepsleerkracht/mentor/schoolopleider midden- en bovenbouw (groep 4 t/m 8) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar midden- en bovenbouw

25.01.22
Werken op een vreedzame school waarbij sport & bewegen, 21ste-eeuws leren en spelend leren een belangrijk plek hebben? Aarzel niet en solliciteer! Het bericht Leraar midden- en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leraarondersteuners

25.01.22
WereldKidz Jenaplanschool Dolfijn uit Driebergen zoekt een Leraarondersteuners per In overleg te bepalen Het bericht Leraarondersteuners verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent 1.0 fte – SBO Het Kompas

25.01.22
Onderwijsassistent Het bericht Onderwijsassistent 1.0 fte – SBO Het Kompas verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

25.01.22
Vacature groepsleerkracht De Palster in Culemborg Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 1/2

25.01.22
Binnen de Stichting Vechtstreek en Venen hebben we per 1 januari 2022 op De Schepershoek in Breukelen een vacature in groep 1-2 op maandag en dinsdag in verband met zwangerschapsverlof. Het bericht Groepsleerkracht groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7, 5, 1B en 2

25.01.22
Groepsleerkracht voor groep 7, 5, 1B en 2 Het bericht Leerkracht groep 7, 5, 1B en 2 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht klas 4/ groep 6 vrijeschool Oud Bijerland

25.01.22
Wij zoeken een leerkracht voor klas 4 voor de Leeuwenhartschool in Oud-Beijerland. De Leeuwenhartschool is een vrijeschool. Het is een fijne school waar leerlingen écht gezien worden. Zowel in hun sociaal-emotionele als in hun cognitieve en motorische ontwikkeling. De leerlingen komen uit de hele H...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)