Breng jij als vakleerkracht bewegingsonderwijs met jouw positieve benadering kinderen in beweging? (wtf 0,6 tot wtf 1,0)

17.07.22
Breng jij als vakleerkracht bewegingsonderwijs met jouw positieve benadering kinderen in beweging? (wtf 0,6 tot wtf 1,0) Het bericht Breng jij als vakleerkracht bewegingsonderwijs met jouw positieve benadering kinderen in beweging? (wtf 0,6 tot wtf 1,0) verscheen eerst op Vacatures in het basisonder...
Deel bericht

Groepsleerkracht die net even verder kijkt

17.07.22
De Ster uit Amsterdam Zuidoost zoekt een Groepsleerkracht die net even verder kijkt per Het bericht Groepsleerkracht die net even verder kijkt verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste groepsleerkracht voor groep 7-8

17.07.22
Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor groep 7-8. Het gaat om een vacature van 16 uur voor de donderdag en de vrijdag. Het bericht Enthousiaste groepsleerkracht voor groep 7-8 verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Inspirerende kleuterleerkracht

17.07.22
Kon-Tiki uit Amersfoort zoekt een Inspirerende kleuterleerkracht per zsm Het bericht Inspirerende kleuterleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Open sollicitatie groepsleerkracht

17.07.22
Ben jij een (ervaren) leerkracht met enorme passie voor het vak, gedreven om ieder kind echt te zien en een eerlijke kans te bieden op een goede basis en toekomstperspectief? Sta je stevig in je schoenen, maar flexibel genoeg om de diverse en dynamische divisie van Zuidoost te omarmen? Sollici...
Deel bericht

Primary School Dutch Teachers

17.07.22
AICS PO uit Amsterdam zoekt een Primary School Dutch Teachers per Het bericht Primary School Dutch Teachers verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Vrolijke kleuterleerkracht

17.07.22
De Wonderboom uit Amersfoort zoekt een Vrolijke kleuterleerkracht per Het bericht Vrolijke kleuterleerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)