Adjunct-directeur bovenbouw

16.07.22
De Kraal zoekt een enthousiaste adjunct-directeur bovenbouw Het bericht Adjunct-directeur bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Docent Inspecteur leefomgeving

16.07.22
Randstad Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Docent Inspecteur leefomgeving per 2022-07-14 Het bericht Docent Inspecteur leefomgeving verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Docent techniek (2e graads)

16.07.22
Randstad Onderwijs uit Amstelveen zoekt een Docent techniek (2e graads) per 2022-07-14 Het bericht Docent techniek (2e graads) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Docent techniek (2e graads)

16.07.22
Randstad Onderwijs uit Amsterdam zoekt een Docent techniek (2e graads) per 2022-07-14 Het bericht Docent techniek (2e graads) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 6

16.07.22
Om de school een stap verder te brengen zijn we op zoek naar een echte topper. Niet iemand die alles zelf wil doen, maar iemand die in staat is anderen beter te maken. Iemand die al coachend het team en ieder individu beter maakt. Dat doe je door het eigenaarschap bij leerkrachten te vergroten en d...
Deel bericht

Leerkracht en onderwijsassistent Nieuwkomersklas

16.07.22
Wij zoeken een leerkracht en onderwijsassistent voor een nieuwkomersklas Het bericht Leerkracht en onderwijsassistent Nieuwkomersklas verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Voor ons team van OBS de Grote Beer zoeken wij een leerkracht

16.07.22
wij zoeken een leerkrachten parttime mogelijkheden voor het gemoedelijke en stralende team van de Grote Beer in Duivendrecht Het bericht Voor ons team van OBS de Grote Beer zoeken wij een leerkracht verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)