Tom (13) maakt slimme mondkapjes-truc voor zijn moeder, wordt groot succes

19.04.20
De moeder van Tom werkt als verpleegkundige, en had veel last van slecht zittende mondkapjes. Tom bedacht daarop een slimme mondkapjes-truc.
Deel bericht

Leraren in Actie: scholen moeten dicht blijven

19.04.20
Lerarenvakbond Leraren in Actie (LIA) maakt zich grote zorgen over de gezondheid van het onderwijspersoneel als na de meivakantie de scholen (gedeeltelijk of gefaseerd) weer open zouden gaan. Wegens deze zorgen vindt de vakbond dat de scholen na mei dicht moeten blijven.
Deel bericht

Scholen open of dicht. Wat zegt de wetenschap?

19.04.20
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onderzoekt of kinderen het coronavirus kunnen doorgeven. De resultaten van dat onderzoek spelen een cruciale rol bij het besluit of de scholen binnenkort weer open kunnen. Het onderzoek liep flinke vertraging op, maar gelukkig valt er ook steeds meer te leren van de situatie in andere landen
Deel bericht

Hopelijk zijn we over twee jaar coronavrij. Maar hoe ziet ons leven er dan uit op straat, werk, school en tijdens het uitgaan?

19.04.20
Hopelijk zijn we over twee jaar coronavrij. Maar hoe ziet ons leven er dan uit op straat, werk, school en tijdens het uitgaan? We vroegen het aan zeven deskundigen. Nederland krijgt les via internet. En we bekijken het nut van centraal toetsen. Maar het basisonderwijs blijft in het lokaal, denkt Rob Martens, hoogleraar onderwijswetenschappen
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)