Hoe zorg ik voor een goede voorbereiding op de inkoop van ict?

23.03.17
Kennisnet en de PO-Raad verzamelden in gesprekken met po- en vo-scholen de meest gestelde vragen van bestuurders. In de serie 'Vraag & antwoord' geven we je de antwoorden. Dit keer: hoe zorg ik voor een goede oriƫntatie op de markt en voorbereiding van inkoop van ict?
Deel bericht

Kennismaken met robotica en programmeren in het vo

23.03.17
Kom naar het Experience lab op de NHL in Groningen en experimenteer zelf met bijvoorbeeld Picaxe, Bucket-bot, mBlock, Lego Mindstorms, Arduino, CodeBug, Coder MiP, Crumble Controller, Micro:Bit, Gamestudio. Maandag 3 april 2017 van 15.00 tot 18.30 uur. NHL Hogeschool, Zernikepark 10, 9747 AN Groningen. Experience lab (lokaal 2.13, tweede etage).
Deel bericht

De generatie die gamend leert

23.03.17
Ze worden generatie Z genoemd. Alle jongeren die vanaf 1992 zijn geboren en voor beeldschermen zijn opgegroeid. Je ziet ze weleens: gefixeerd op hun toestel zitten ze in de trein of lopen ze door de stad.
Deel bericht

Computational Thinking binnen Onderzoekend Leren

23.03.17
In mijn vorige blogpost vatte ik het artikel van Weintrop over Computational Thinking (CT) binnen Science en Math samen om een overzicht te krijgen hoe zij de verbinding zien tussen CT en deze vakgebieden. Ik concludeerde dat zij vooral Science als leidend uitgangspunt hebben genomen.
Deel bericht

Gratis Lespakket Habitat for Humanity

23.03.17
Het lespakket van Habitat for Humanity is bedoeld voor het PO. Het bevat de basisles iedereen een een thuis en de verdiepingsles wereldwijd wonen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)