Deze basisschool in Almelo krijgt prikkelarme lokalen en een dierenboerderij

25.05.19
Prikkelarme lokalen, een grote keuken en een dierenboerderij. De fusiebasisschool De Welle (sbo) krijgt vorm. Zo heeft de school meer kleinere ruimtes. Het schoolplein delen we straks op in zones. We hebben leerlingen die in de pauze even hun energie kwijt moeten. Die moeten de ruimte hebben te ravotten. Andere kinderen willen liever sporten, terwijl weer anderen rust nodig hebben.
Deel bericht

Basisschool De Veldrakker uit Nieuwegein wint innovatieprijs

25.05.19
De innovatieprijs van Stichting Robijn is dit jaar uitgereikt aan obs De Veldrakker voor het project Xpress Yourself. Xpress Yourself is een project waarin leerlingen, die al vanaf groep 1 Engelse les krijgen, getoetst worden op vier vaardigheden in het Engels: spreken, luisteren, schrijven en lezen. De toets stelt vast wat het Engelse taalniveau van de leerlingen bij overstap naar het VO.
Deel bericht

Leerlingen naar The Battle

25.05.19
Zo’n 250 leerlingen van 6 scholen uit Kampen en Dronten gaan maandag 3 juni in De Meerpaal in Dronten 'The Battle' bekijken. Tijdens deze voorstelling, die is aangeboden door het nationaal comité Veteranendag, maken leerlingen kennis met drie veteranen. De voorstelling wordt uitgevoerd door de regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ van de Landmacht .
Deel bericht

Sint-intocht Apeldoorn met uitdaging

25.05.19
Burgemeester Van Wingerden-Boers is blij met de keuze voor haar stad. "Apeldoorn ligt mooi midden in het land. Dus ik denk dat we op 16 november uit alle windstreken gezinnen op bezoek krijgen om samen Sinterklaas in Nederland te verwelkomen".
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)