[EduAd] De nieuwe kerstmusicals 2019

08.10.19
Misschien wil je binnenkort beslissen welke kerstmusical je met de klas of school wilt opvoeren dit jaar. Op Musical op School vind een mooi overzicht met tientallen mooie kerstmusicals waarvan 2 die net zijn verschenen.
Deel bericht

Royale visite aan Amsterdams onderwijs

08.10.19
De leerlingen van groep 3 van de Amsterdamse school Aldoende kregen vanochtend bijzonder bezoek. Niemand minder dan koning Willem-Alexander kwam langs. Hij was in de hoofdstad voor een werkbezoek met minister Van Engelshoven (Onderwijs) dat in het teken stond van het lerarentekort.
Deel bericht

VN-rapporteur: boerkaverbod doet vooral kwaad

08.10.19
Hoewel de wettekst neutraal is geformuleerd tegen gezichtsbedekking op bepaalde openbare plaatsen, zoals het openbaar vervoer en het onderwijs, vindt de rapporteur dat uit ’het politieke discours eromheen’ duidelijk blijkt dat ’moslimvrouwen het bedoelde doelwit zijn’ van het verbod.
Deel bericht

Blog | Professionaliseren: waarom binnen je comfortzone blijven?

08.10.19
Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt? Waarom ik dit artikel schrijf? Omdat ik ontzettend blij ben dat ik de Master Educational Needs heb gevolgd. Het heeft mij veel opgeleverd, zowel in mijn persoonlijke ontwikkeling als in mijn onderwijspraktijk.
Deel bericht

Woensdagmiddag 9 oktober lerarendebat in de Tweede Kamer

08.10.19
Vier uur lang praat de Tweede Kamer woensdagmiddag over het lerarenbeleid van de ministers, van de tekorten tot promotiebeurzen. Volgens de AOb moet het vooral gaan over het lerarentekort en de overhaaste plannen voor het verbouwen van het bevoegdhedenstelsel in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)