Flipping the classroom is geen wondermiddel

06.01.20
Betrokken studenten en betere leerresultaten: in theorie verrijkt en verdiept 'flipping the classroom' het leren. Daarvoor moet het onderwijs wel helemaal op z’n kop. “Met een kennisclipje voor thuis, ben je er nog lang niet.”
Deel bericht

Met kinderen napraten over liftbrand: 'Wees eerlijk, ook als je iets niet weet'

06.01.20
Na de fatale liftbrand komt de rouw op De Parkschool in Arnhem. De school staat vandaag uitgebreid stil bij de dood van de 4-jarige leerling Jelle. Volgens de aanwezige hulpverleners moeten ouders van medeleerlingen hun kinderen nu goed in de gaten houden, maar ook op hun veerkracht vertrouwen.
Deel bericht

Dekkingsgraad ABP in veilige zone: verlaging pensioenen van de baan

06.01.20
ABP hoeft de pensioenen dit jaar niet te verlagen. In een eerste berekening komt de dekkingsgraad op 31 december 2019 boven de kritische ondergrens uit. Hiermee bevinden we ons in de veilige zone en is een verlaging dus van de baan. Onder deze grens had ABP de pensioenen wel moeten verlagen.
Deel bericht

Klasgenootjes staan stil bij fatale flatbrand in Arnhem

06.01.20
Leerlingen van De Parkschool in Arnhem staan deze maandag stil bij het drama dat zich nieuwjaarsnacht voltrok in de flat aan het Gelderseplein. De 4-jarige Jelle uit groep 1, overleefde de brand niet. Zijn 8-jarige zusje Romy, die in groep 4 zit, raakte ernstig gewond. Klasgenootjes van beide kinderen beginnen de schooldag in het bijzijn van hun ouders.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)